top of page

RECENSIES

Klanten zijn tevreden over ons

"Fijne en kundige partner om een opdracht mee aan te gaan. Heeft een zeer goed bouwkundig inzicht, in combinatie met een grote dosis creativiteit en enthousiasme."

"Tanya is een echte vakvrouw! Goed inzicht en erg creatief. Een fijne samenwerking gehad! Een echte aanrader !"

"Bij Partum Mulier ben je aan het juiste adres. Zeer klantvriendelijk, denkt mee, kijkt naar oplossingen, harde werkster, perfectionistisch, weet van aanpakken en doorpakken. En zorgt voor een prachtig resultaat!"

Beoordelingen: Beoordelingen

"Tanya is een erg fijne collega om mee te werken, doelgericht, professioneel en enorm enthousiast. Ik weet zeker dat een project met Partum Mulier een succes is!"

"Tanya een topper om mee te werken, weet van aanpakken.
Heel divers en zeker vanaf de paal tot design moet je bij Partum Mulier, Tanya zijn."

"Hele fijne samenwerking gehad met Tanya. Ze is zeer ambitieus, ideeën vol, perfectionist en doelgericht. Gaat moeilijke vraagstukken niet uit de weg. Levert kwaliteit voor een goede prijs. Voor bouwkundige vraagstukken ben je zeker op het juiste adres!"

Beoordelingen: Beoordelingen

"De renovatie van het jaren 30 huis naar een woning met een moderne uitstraling is door Partum Mulier zeer vakkundig uitgevoerd."

"Heel fijn om mee samen te werken. Heeft me veel tijd en geld bespaard. Dank je wel Tanya!"

"Ik heb een half jaar heel prettig samengewerkt met Tanya. Ze is punctueel, precies en heeft alle kennis in huis om er een top project van te maken."

Beoordelingen: Beoordelingen
bottom of page