top of page

LAATSTE PROJECTEN

HOUTHAVEN 7B "MERANTI" AMSTERDAM

Meranti, een woongebouw in de Amsterdamse Houthavens. Een golvend gebouw driezijdig in het water dat geïnspireerd is op de baksteenarchitectuur van de Amnsterdamse School bestaande uit 80 woningen en een parkeergarage. Het gebouw is ontworpen door FARO architecten in opdracht van Woonstichting Lieven de Key. Partum Mulier heeft in opdracht van Hillen & Roosen dit project doorontwikkeld en inmiddels wordt de kelderbak gerealiseerd!

APPARTEMENT VERKOOPKLAAR AMSTERDAM

Woning van ca 50m2 met uitzicht over de Sloterplas is verkoopklaar gemaakt. Inmiddels is deze woning verkocht!

Projecten: Ontwikkelingen

BAJESKWARTIER KAVEL D "THE STARLING" AMSTERDAM

The Starling, een woontoren die in aanbouw is op het voormalige BijlmerBajes terrein. 

De getrapte opbouw van het gebouw zorgt voor veel ruimte voor dakterrassen en balkons. Hier komen sociale huurwoningen van De Alliantie en koopwoningen tussen de 45m2 tot 150m2 vooral twee- en driekamerwoningen. Ook komt er een gezondheidscentrum, fitness en een ruime fietsenstalling. In totaal worden er 185 woningen gerealiseerd.

Alle woningen in dit gebouw hebben een slimme plattegrond en een eigen beschutte buitenruimte. In dit gebouw wordt, op zichtbare plekken, zoveel mogelijk materiaal van de oude bajes hergebruikt. De architecten wisten voor ze aan de slag gingen welke materialen voorhanden waren en hebben hun ontwerp daarop aangepast. Zo ontstaat een duurzame wijk met een zo klein mogelijke voetafdruk waar je aangenaam woont. Arons & Gelauff Architecten ontwierpen The Starling. Partum Mulier heeft in samenwerking met Hillen & Roosen, AM, de Alliantie Ontwikkeling en Arons & Gelauff het project doorontwikkeld tot een duurzaam, toekomstbestendig en multifunctioneel gebouw.

Hillen & Roosen is gestart met de bouw!

DUURZAAM EN GASLOOS WONEN AALSMEER

Een 50 jaren woning in een nieuw jasje. De woning is gasloos, volledig gemoderniseerd en praktisch ingericht voor een groter gezin. 

Het ontwerp van deze woning is een mooi voorbeeld van wat er mogelijk is door optimaal te ontwerpen gecombineerd met het goed luisteren naar de klant. 

Naast een tijdloos design en een vrolijke inrichting, is deze woning geënt op duurzaamheid. De woning is niet alleen gasloos, maar voorbereid op komende ontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid. Denk aan betaalbare en voldoende bruikbare accu's, hier zijn de voorzieningen al voor opgenomen. Wanneer deze rendabel worden en de klant hier budget voor heeft, zijn deze aan de reeds geplaatste omvormers van de PV panelen te verbinden. Het zou zonde zijn om naderhand voor veel geld de voorzieningen te treffen, wanneer dit tijdens te verbouw relatief weinig extra kost. 

Je gelooft niet dat dit in een voormalige rijtjeswoning van 100m2 gerealiseerd is!

Projecten: Ontwikkelingen

STATIONSLOCATIE MIJDRECHT

Cazas Wonen gaf aan op zoek te zijn naar een partij die binnen een Turnkey overeenkomst voor ontwerp en realisatie het plan naar wens kan uitvoeren. Hillen en Roosen heeft in samenwerking met Partum Mulier het plan uitgewerkt. Hierbij was duurzaamheid een toegevoegde waarde aan de verschijningsvorm en esthetica van belang. Ook een langjarige onderhoudsplanning diende aangeleverd te worden.

Stationslocatie Mijdrecht bestaat nu uit 35 sociale huurwoningen in een duurzame en klimaat-adaptieve wijk waar de differentiatie aan woningen verschillende doelgroepen bedient.

Meer weten over Stationslocatie Mijdrecht?

JAREN 30 VILLA SPORTLAAN AALSMEER

Een gedateerde vrijstaande jaren 30 villa is omgetoverd tot een royale karakteristieke villa. 

De villa beschikt over een ruime 290m2 aan woonoppervlak, gelegen op een 539m2 groot perceel. 

Met 6 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een sauna en een parkeergarage straalt deze woning weer. 

In samenwerking met Leliveld Vastgoed heeft Partum Mulier de ontwikkeling, het ontwerp en de renovatie uitgevoerd. 

Meer weten over de Sportlaan Aalsmeer?

Neem contact op met Partum Mulier voor meer informatie over eerdere en huidige projecten.

Projecten: Ontwikkelingen
bottom of page