top of page
oog voor detail _edited_edited.jpg

OVER

Ontmoet Tanya van Eck, de drijvende kracht achter Partum Mulier BV. Als creatieve bouwvrouw met een schat aan ervaring in de bouwsector is Tanya gepassioneerd door het omvormen van gedateerde villa's en vastgoedobjecten tot ware meesterwerken.

Met een indrukwekkende staat van dienst en een veelzijdige achtergrond in de bouw, heeft Tanya zich vanuit haar oorspronkelijke wens om uitvoerder te worden, ontwikkeld tot een expert in alle facetten van de aannemerij. Gedurende haar loopbaan heeft ze diverse rollen vervuld, van de uitvoeringsfase tot aan de ontwikkeling van bouwprojecten.

In haar zoektocht naar voldoening en ondernemerschap heeft Tanya Partum Mulier opgericht. Haar bedrijf weerspiegelt niet alleen haar creativiteit maar ook haar verlangen om met verouderd vastgoed iets waardevols te creëren. Met alle benodigde kennis in huis streeft Tanya ernaar projecten efficiënt te stroomlijnen, resulterend in hoogwaardig vastgoed en tevreden klanten.

Tanya's betrokkenheid en toewijding aan elk project zijn duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van het werk, de vreugde van het vakmanschap, en het geluk van tevreden klanten. Ze is niet alleen de spil in het ontwerp- en ontwikkelingsproces, maar ook het creatieve brein achter het transformeren van vastgoed in het meest begeerde in de markt.

Met Tanya aan het roer ben je verzekerd van een visionaire leidinggevende die niet alleen de ins en outs van de bouw begrijpt, maar ook gepassioneerd is om verouderd vastgoed nieuw leven in te blazen. Maak kennis met de vrouw achter de visie en ontdek de innovatie die ze brengt in elke vastgoedtransformatie. 

Over: Over
bottom of page